Ajuntament d'Alaquás::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 75

02-06-2021 Pla Resistir Plus

📊Ets empresa o persona autònoma i has vist afectadada la teua situació pels efectes de la pandèmia?

💰La Generalitat Valenciana posa en marxa aquestes ajudes directes per tal de reforçar la seua solvència i contribuir a la reducció del seu endeutament. El pla compta amb un pressupost de 647 milions d'euros i es poden presentar empreses i persones autònomes de 188 sectors econòmics.

🗓️ Les ajudes ja es poden tramitar.

✅ Més informació en 🌐 http://plaresistirplus.gva.es

📸 Cartelleria: https://www.alaquas.org/url/wi6vx

08-04-2021 Concessió de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir

AJUDES PARÈNTESIS DEL PLA RESISTIR

En data 6 d'abril s'ha publicat en el Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament d'Alaquàs, la primera relació de persones autònomes o microempreses beneficiàries de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir, per un import total de 41.200,00 euros. Consulta la primera resolució fent clic ací.

En data 27 d'abril s'ha publicat en el Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament d'Alaquàs, la segona relació de persones autònomes o microempreses beneficiàries de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir, per un import total de 100.330,38 euros. Consulta la segona resolució fent clic ací.

En data 10 de maig s'ha publicat en el Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament d'Alaquàs la tercera relació de personas autónomes o microempreses beneficiàries de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir, per un import total de 85.000,00 euros. Consulta la tercera resolució fent clic ací.

En data 8 de juny s'ha publicat en el Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament d'Alaquàs la quarta relació de persones autónomes o microempreses beneficiàries de les Ajudes Paréntesi del Pla Resistir, per un import total de 51.110,11 euros. Esta relació també conté les sol·licituds desestimades. Consulta la quarta resolució fent clic aquí.

Les bases poden consultar-se fent clic ací.

15-03-2021 LListats de persones beneficiàries de la campanya FEM COMERÇ, FEM POBLE

Consulta els llistats publicats en el Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament d'Alaquàs fent clic ací.

Les targetes poden utilitzar-se en qualsevol dels comerços adherits a la campanya. Consulta'ls ací.

26-02-2021 Ajudes Parèntesis del Pla Resistir

Consulta les bases fent clic ací.

La tramitació podrà fer-se a partir del 27 de febrer de 2021, en la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Alaquàs, fent clic ací.

11-02-2021 FEM COMERÇ, FEM POBLE Llistats de persones beneficiàries i no beneficiàries

Per Decret d'Alcaldia número 2021-0405, s'aproven tant els llistats de persones premiades beneficiàries, com de persones no beneficiàries en la campanya FEM COMERÇ, FEM POBLE, establint-se per a estes un termini de 5 dies hàbils, a comptar des del dia següent de la publicació d'esta Resolució, per procedir a subsanar la falta, aportar els documents preceptius corresponents o presentar les al·legacions oportunes.

Consulta los listados haciendo clic aquí.

Consulta las bases haciendo clic aqui.

22-01-2021 Alaquàs llança ''Cuinem per tu'', una iniciativa per animar a demanar menjar a domicili

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa la campanya “Cuinem per tu”, una iniciativa que naix per a recolzar el sector de l’hostaleria local en aquests moments tan complicats generats per la pandèmia i les seues conseqüències.  El seu objectiu principal és animar els bars i restaurants del municipi a oferir el servei de menjar per a emportar a casa per tal que la ciutadania continue consumint productes dels establiments locals.

Per tal de donar a conèixer la iniciativa, l’Ajuntament d’Alaquàs ha posat a l'abast del establiments d’hostaleria un espai al Portal del Comerciant en què poden publicitar el seu servei d’entrega a domicili o arreplegada al local, junt a la seua oferta gastronòmica. La idea és que la ciutadania es consciencie amb la situació d’aquest sector comercial i s’adapte a les noves circumstàncies.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat a disposició de tots els bars i restaurants el telèfon 664377822 amb servei de WHATSAPP i el mail desarrollolocal@alaquas.org, per tal que els locals interessats envien les seues dades personals i la seua conformitat per a participar en la campanya i, junt amb els tècnics municipals, configuren aquest directori on poden actualitzar a temps real la seua oferta i serveis.

A més, el departament de Desenvolupament Local, detallarà a l’hostaleria local mitjançant un correu electrònic el funcionament de la iniciativa i també que tenen a la seua disposició el servei gratuït de creació de pàgines web al Portal del Comerciant, per als comerços i locals d’hostaleria que necessiten un espai en internet per tal de promocionar el seu negoci.

Aquest servei de creació de pàgines web naix en un moment en què la visualització en Internet i la transformació digital dels comerços resulta imprescindible i per tal de fer ús d’aquest servei, les persones interessades poden enviar un whatsapp al 664377822, correu electrònic a desarrollolocal@alaquas.org o cridar al telèfon 674 248 274 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

31-12-2020 Resultat del sorteig de la Campaña FEM COMERÇ, FEM POBLE

Després del sorteig realitzat el dia 28 de desembre de 2020, es publica llistat de persones premiades beneficiàries de manera provisional.

A partir de l'endemà a la publicació del llistat anterior, s'estableix un termini de 10 dies hàbils per a emplenar el model d'instància per a sol·licitar la inclusió com a persona beneficiària en la campanya, i acreditar les compres incloses en el cupó participant premiat, en els termes establits en la Base 6.2. de les Bases específiques reguladores. Aquest tràmit s'efectuarà de manera presencial en l'Àrea de Desenvolupament Local, mitjançant cita prèvia, o per via telemàtica a través de la web municipal. 

Pots consultar els llistats al següent enlanç: https://www.alaquas.org/agenda/19329/0/fem_comerc_fem_poble_resultat_provisional

24-12-2020 Anunci de la data del sorteig ''Fem comerç, fem poble''

Tal com està establert en les Bases aprovades en Junta de Govern de data 15 d'octubre de 2020, el sorteig de la campanya de promoció del sector comercial i turístic d'Alaquàs, “FEM COMERÇ, FEM POBLE”, es celebrarà el dia 28 de desembre de 2020, a partir de les 9 hores, en acte públic en l'Ajuntament d'Alaquàs, amb un aforament limitat a 4 persones, atenent a l'actual situació sanitària.

El resultat del sorteig podrá consultar-se en alaquas.portaldelcomerciante.com i també en els mitjans habituals de comunicació de l'Ajuntament d'Alaquàs.